Searching...
Thursday, September 17, 2015
5:31 AM 0

(4 FOTO) Reaksi mengejutkan Kaka Azraff ketika disentuh Nicholas Saputra


Berpeluang untuk berlakon bersama dengan pelakon pujaan, Kaka Azraff mengakui bahawa dia bukan saja terkejut malah dalam masa yang sama turut berdebar apabila digandingkan dengan Nicholas Saputra dalam filem arahan Dain Said.

“Walau hanya tampil sebagai cameo sahaja, namun ia pengalaman cukup besar dan bermakna buat saya kerana filem ini melibatkan kerjasama antarabangsa. Awalnya saya tidak tahu akan berlakon dengan Nicholas sehinggalah hari pertama di lokasi”

“Rasa berdegup-degup jantung ketika itu melihat Nicholas di depan mata kerana saya juga adalah peminatnya menerusi filem Ada Apa Dengan Cinta. Memori yang tidak boleh dilupakan ketika dia menyentuh muka saya. Perasaan ketika itu bagaikan bertemu dengan lelaki yang kita suka,” jelas Kaka kepada Mangga Online.

Selain itu, Kaka menyifatkan penglibatannya di dalam bidang lakonan hanyalah sekadar suka-suka dan masih memberi keutamaan kepada bidang nyanyian. Bagaimanapun, jika bidang tersebut lebih menguntungkan, dia tidak teragak-agak untuk terus berlakon.
0 comments:

Post a Comment