Searching...
Thursday, November 12, 2015
10:23 PM 3

MAK AIH! Biar Betul Apa Yang Kami Lihat Ni...Saksikan 7 foto perubahan mendadak Syatilla Melvin, artis yang didakwa kekasih baru Shaheizy Sam


Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Syatilla Melvin kerana sudah pun berhijrah untuk bertudung sejak dua minggu lalu. Bagaimanapun, penghijrahannya itu bukanlah kerana sudah mempunyai perancangan untuk berumah tangga.

“Saya tahu orang akan bertanya dan menganggap keputusan bertudung ini kerana ada perancangan untuk berkahwin, namun saya jelaskan di sini ia bukan sebab itu. Ia bukan atas desakan mana-mana pihak, niat itu datang dari hati saya ketika berada di kampung dua minggu lalu”

“Tentang memasuki alam rumah tangga, saya memang sudah bersedia, namun jodoh sahaja belum sampai, saya masih berdoa dipercepatkan jodoh,” jelasnya kepada mStar Onlinemengenai penghijrahannya itu.

Menurut Syatilla, dia tergerak hati untuk berubah ketika melihat dirinya di hadapan cermin dan merasa bagai ada kekurangan.

Percaya dengan apa yang dilakukannya, Syatilla juga menolak tawaran berlakon yang mahukannya dengan imej lama. Semoga perubahan ini membawa kebaikan kepada Syatilla.

Sumber: Rotikaya


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V

3 comments:

  1. Asalam-o-Alykum, My name is Qasim, from last 26+ years Allah and Muhammad s.a.w keep coming into my dreams, over 460+ times Allah comes in my dreams and 250+ times Mohammad s.a.w comes in my dreams, Muhammad s.a.w is the last Messenger of Allah and I am the Ummati of Muhammad s.a.w, My dreams about to Major Signs of Qiyamah, Gog Magog, Esa a.s, and End of Time. I have shared many dreams on my fb page Allah and Muhammad pbuh in my Dreams and my blog Allah and Muhammad saww in my Dreams

    ReplyDelete