Searching...
Saturday, January 16, 2016
4:06 PM 0

Akibat gadis remaja ini bersetubuh dengan anjingnya sebanyak 40 kali, inilah azab yang diterimanya setelah 5 tahun

SEORANG remaja perempuan dilaporkan mengaku telah mengambil selfie ketika dia melakukan seks dengan anjing di rumah neneknya.

Ashley Miller dikatakan memberitahu pihak polis bagaimana dia memujuk anjing jenis pitbull miliknya untuk membuat perkara terkutuk itu.

Menurut sumber, Ashley juga membuat pengakuan telah melakukan seks dengan anjing itu yang tinggal di rumah neneknya sebanyak 30-40 kali sejak 5 tahun lalu.Ashley didakwa mengaku membuat hubungan seks dengan anjingnya yang dikatakan sama seperti di dalam gambar.

Dia akan mengunci dirinya di dalam bilik bersama anjing tersebut sekiranya mahu melakukan perkara tersebut.

Pihak polis juga menyatakan Ashley pernah memujuk anjingnya yang terdahulu, jenis pitbull-Rottweiler untuk melakukan seks oral ke atas dirinya.

Remaja dari Bradenton, Florida itu kini didakwa di atas dua pertuduhan kerana melakukan aktiviti seksual yang melibatkan haiwan serta menyimpan gambar-gambar tidak senonoh yang juga melibatkan haiwan.

Pakar haiwan mengesahkan anjing tersebut tidak memiliki sebarang kecederaan akibat daripada aktiviti itu dan Ashley dijadualkan akan dihadapkan ke mahkamah bulan depan.


0 comments:

Post a Comment